Tack

Betraktarens Öga tackar för sig.

P.g.a. stor arbetsbörda har vi tyvärr inte längre möjlighet att blogga längre.

Vi vill tacka alla våra skribenter och även våra läsare, det har varit en intressant och givande diskussion.

 

 

Annonser
Publicerat i Allmänt. 2 Comments »

2 svar to “Tack”

 1. THE Banana Says:

  Oj, detta var oväntat och beklagligt!

  Det är en sida med mycket potential som går under, men jag förstår Mehrako till fullo – det går inte att bära ett skepp ensam på sina axlar. Övriga livets ansvar är inte så små heller. Det var mycket intressant och givande så länge det varade. Detta tack vare Dig Mehrako och alla intressanta skribenter.

  Jag hoppas att belastningen underlättar och att framtiden för denna sida öppnar upp sig igen. Fö önskar jag Dig lycka till med dina framtida projekt!

 2. Lars Says:

  Hade det gått att fortsätta med Betraktarens Ögas i sanning upplysta gärning hade detta varit mycket lyckligt. Den upplysta gärningen består (bestod) i att vilja förstå, och i att göra det möjligt att förstå. Finns liknande initiativ någon annan stans?

  Helt klart är att betydelsen av denna vilja att förstå, att kommunicera, att göra det möjligt att förstå, är den kanske enda möjliga vägen att gå. För när allt annat utgör hinder och murar, kan de mellanmänskliga kontakten och förståelsen utgöra den enda väg vi har. Inte för att den är bäst utan för att det inte finns något alternativ. Gå några steg i en annans skor och du ska förstå bättre. Bättre ändå vore att leva den andres liv, lite grann. Muslim för en dag var en liten början på detta. Ännu mer effektivt vore att leva lite längre, och mer totalt, i den andres liv en tid. Vilka erfarenheter skulle detta ge; vad skulle skrivas av de som varit med om sådant?

  Betraktarens Öga har försökt, och i sin utsträckning lyckats, efter vad jag tror. Eldsjälar brinner ut om inte stora mängder nytt syre tillförs. Vi delar kanske skulden till att inte detta syre kommit. De ansvariga förtjänar ett väldigt tack, och låt oss hoppas att framtiden kommer att göra det möjligt att inte bara fortsätta utan fast mer utveckla de påbörjade idéerna. Tusen tack Mehrako.

  /Lars


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: